Hør fra garderobe-praten og team-buildingen under Solheim Cup

0:00
0:00
4:59
1x

Oh no!

Your current web browser does not support native video playback :(

To fix this, upgrade your browser to the latest version of any of these browsers:

You may also be missing the Windows Media Feature Pack needed for playback in Internet Explorer. Download it from Microsoft.com

Hør lydfilen med garderobehilsen til Suzann Pettersen og Team Europe i forkant av Solheim Cup.

Ord blir fattige når Suzann Pettersen skal hylles etter sin fantastiske karriere. Lite visste Olympiatoppens fagansvarlige i idrettspsykologi, Arne Jørstad Rise, hvordan hans valg av ord i sin garderobehilsen til Europa-laget og Tutta i forkant av Solheim Cup ville oppleves i ettertid. For det gikk troll i ord: Tutta skapte norsk idrettshistorie og internasjonal golfhistorie da hun satte den avgjørende putten som senket USA og brakte Europa tilbake på tronen i Solheim Cup, golfens aller største scene på kvinnesiden. Tutta var Captains pick i Solheim Cup denne gangen, fordi årets kaptein Catriona Matthew kjenner materialet hun er laget av, hvilke verdier hun står for, hva hun kan tilføre et Europa-lag, og hvilke mentale egenskaper hun har til å avgjøre når presset er som størst.

Lydfilen er en anerkjennelse av Tutta`s DNA som toppidrettsutøver og menneskelige egenskaper, men også en real garderobeprat som en del av Europas team-building de siste dagene inn mot Solheim Cup. Tutta bifaller selv at vi lar golfinteresserte få slippe innenfor veggene i garderoben til Team Europe, og oppleve denne delen av lagets forberedelser til Solheim Cup. Tutta, tusen takk for alt hva du har bidratt til som en del av toppidrettskulturen på Olympiatoppen gjennom 20 år. Du har inspirert, engasjert, og vært en av kulturbærerne som har satt standarden.

Se forøvrig intervju med Suzann Pettersen på TV2 15/9 2019

Faglig ansvarlig: Arne Jørstad Rise, fagansvarlig idrettspsykologi, Olympiatoppen.

Se forøvrig intervju med Suzann Pettersen på TV2 15/9 2019.